Kategorija: Print

Izrada kalendara je odličan način da pozicionirate vaš brend ili poruku direktno ispred očiju klijenata, svaki dan, tokom čitave godine. Međutim, kako da bidete sigurni u to da će potrošači želeti da okače baš vaš kalendar na zid?
Kada imate atraktivne fotografije popularnih košarkaša i moćan grafički dizajn, kao što ga ima KK Crvena zvezda, nećete morati da brinete o voljnom momentu klijenata.

Najpopularniji košarkaški klub u Srbiji, Crvena zvezda Beograd, poslala je zahtev agenciji Maxnova Creative za dizajn kalendara za 2013. godinu. Koncept je podrazumevao da se igrači prikažu u realnim situacijama, uz upotrebu fotografija "u akciji" snimljenih tokom prvog dela sezone 2012/2013.

U saradnji sa Marketing i PR sektorima KK Crvena zvezda, uradili smo dizajn zidnog kalendara formata B2, tako da istakne i maksimizira strast prema igri i posvećenost navijača crveno-belim bojama.

Kalendar je naslovljen sloganom "To smo mi", a svakom igraču je dodeljena je ključna reč koja na najbolji način opisuje njegov talenat, veštinu i stav: Istrajnost, Borbenost, Vernost, Snaga, Kvalitet, Odlučnost, Iskustvo, Energija, Upornost, Znanje, Sigurnost i Budućnost.

Atraktivan grafički dizajn je upotpunjen klupskim vizualima i kalendarijumom.

Kalendar je promovisan na novogodišnjem koktelu KK Crvena zvezda u hotelu Holliday Inn u Beogradu.

Pogledajte video sa promocije kalendara

Više informacija na sajtu KK Crvena zvezda